Başvuru Şartları

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere çalışma vizesi başvurusu yapmak için;

  • Türk Vatandaşı olmak
  • 18 yaşın üzerinde olmak

yeterlidir. Elbette ki

  • İngiltere’de iş kurma konusunda ciddi niyetli olmak ve
  • Yapılacak iş konusunda bilgi, deneyim, yetenek ve sermaye sahibi olmak

da çok önemlidir.

Yapılacak yatırım miktarının kurulacak işin gerekleri ile doğru orantılı olması,
İşinizi yapmanıza yetecek düzeyde İngilizce bilgisi,
İş deneyimi ve eğitim düzeyi başvuruyu olumlu etkileyen unsurlardır.